Istanbul (2010)

Inleiding

Van 12 tot en met 20 oktober 2010 waren Vonne en ik in Istanbul, Turkije, en maakten daar de stad onveilig. De belevenissen die we hebben meegemaakt zijn nauwkeurig bijgehouden in een mooi reisboekje, en dat verhaal is op deze website nu ook in digitale vorm beschikbaar.

Naast het reisverslag zoals deze tijdens en direct na de reis is opgeschreven, vind je hier ook een kleine selectie van alle foto’s die we hebben genomen. En wanneer ik zeg dat dit slechts een kleine selectie is, kun je je voorstellen hoeveel foto’s we hebben genomen. Bovendien vind je hier ook enkele video’s en wat links naar meer informatie over de dingen die we hebben gezien.

Kortom, er wacht een compleet multimediaal spektakel waarmee ik hoop ook jullie een beetje te kunnen laten proeven van de sfeer van Istanbul, de enige stad ter wereld die op twee continenten ligt en ruim anderhalf keer zoveel inwoners telt als heel Nederland bij elkaar.

Zicht op de Mihrimah Sultan Moskee Zicht op de Mihrimah Sultan Moskee

De links brengen je naar de verschillende dagen van onze vakantie, en soms naar meer informatie over bezienswaardigheden. Op elke pagina vind je de foto’s die bij die tekst horen. Door op de kleine foto’s te klikken, kun je ze in een groter formaat bekijken. Veel plezier!

terug naar boven ↑