Verenigde Staten (2015)

Inleiding

Het verslag van de reis door het zuidwesten van de Verenigde Staten van Vonne en haar zus Nynke. In twee weken van Dallas via San Francisco naar New York!

Van eind 2014 tot begin 2015 liep Nynke stage in de Verenigde Staten. In Dallas, Texas, om precies te zijn. Aan het einde van de zes maanden, die voor ons lang duurden, maar voor Nynke voorbij vlogen, vertrok ook Vonne naar de Verenigde Staten om haar te bezoeken en samen terug te komen.

Maar niet voordat zij een heuse road trip door de Verenigde Staten hadden ondernomen. Een druk schema van twee weken, waarin ze meer dan 4.000 kilometer reisden van Dallas naar San Francisco, via de Grand Canyon, Las Vegas en het Yosemite National Park, om uiteindelijk via New York weer terug te vliegen.

De rode Toyota geparkeerd op een parkeerplaats. De rode Toyota die ons van Dallas naar San Francisco bracht!

Op deze pagina’s vind je het verslag dat ze met zijn tweeën bijhielden van hun belevenissen, op deze vermoeiende, maar prachtige en bijzondere reis langs autowrakken, tipi's, sneeuwkettingverkopers en nog veel meer. Veel plezier met de verhalen, de foto’s en de filmpjes!

terug naar boven ↑